Hundarna
1986 kom min första affenpinscher Katinka vd Rheinpfalz in i mitt liv. En underbar tik som importerats från Tyskland.

1992 föddes min första affenpinscher valpkull: Laroussu's Azzurro, Laroussu's Amaretto och Laroussu's Appelonia. Två av dessa kullsyskon blev senare mina första Svenska Utställnings Champions av egen uppfödning! Laroussu's Amaretto blev den första och än så länge den enda affenpinscher med Godkänt Bevaknings- och Karaktärsprov (1993-12-05)

2002 föddes den första av två Dvärgpinscherkullar, även en Griffonkull (2006) har fötts på kenneln.

2003 mottog jag stolt Svenska Schnauzer Pinscher Klubbens Uppfödar Medalj för förtjänstfull uppfödning av affenpinscher.


70 Champions varav 55 st av egen uppfödning samt en hel del vinnartitlar och andra ärofyllda utmärkelser har det blivit under åren.

Vi har haft tur och har underbara valpköpare, en kennels framgång beror till stor del på dess valpköpare. Alla NI är värda en eloge, för utan er, våra hjärtliga valpköpare, hade de fina resultaten genom åren inte varit möjliga. Det är lika härligt på varje "Laroussu's Träff" att samla alla entusiastiska valpköpare och deras affenpinschrar; se di´gamle, de unga och så framtids hoppen! Välskötta och älskade, det värmer i hjärtegropen, Tack!

Vi har även haft fördelen och glädjen att kunna importera vackra, sunda och trevliga hundar från världens olika hörn. Vi är naturligtvis också stolta över våra utländska skyddslingar och det förtroende vi fått från dess uppfödare. Tack, vi ska förvalta det väl.